EMT ENERGIZING MASK TECHNOLOGY

Hånd i hånd med BEAUTY ANGEL-lyset

EMT ENERGIZING MASK TECHNOLOGY

EMT-maskene er en perfekt kombinasjon av et innovativt preparat og en aktiv Beauty Angel lysbehandling. Dette behandlingskonseptet fører til enestående resultater og ekstraordinær behandlingseffektivitet.

green-tea

Green Tea – Rensende

Benyttes i forbindelse med:

 • Akne, uren hud
 • Forstørrede porer
 • Ujevn hudtone / pigmentflekker

Et utviklet hudpleiefenomen som bruker en unik Green Tea-maske som styrker huden i ikke å oksidere og samtidig regulere utskillingen av oljer. Green Tea forhindrer tidlige tegn på aldring og definerer hudens struktur. Med dette laget av beskyttelse minimeres forstørrede porer, akne reduseres, og produktet er samtidig med til å reparere huden ved å forbedre en ujevn hudtone og mørkere pigmentering.

cherry-blossom

Cherry Blossom – Beroligende og lindrende

Benyttes i forbindelse med:

 • Sart hud
 • Irritert hud

I Japan har de i århundrer hyllet Cherry Blossom på grunn av dets rene skjønnhet og sarte duft. Det er det beste eksempelet på skrøpelighet og renhet. Cherry Blossom-maskens ekstrakter tilfører fukt og får huden til å se myk og smidig ut. Antioksidanter tilfører beskyttelse mot for tidlig aldring samt skadelige miljøpåvirkninger.

deep-sea

Deep sea – Fuktgivende

Benyttes i forbindelse med:

 • Tørr hud
 • Ujevn hudtone

En oase av fukt til tørr, stresset og kjedelig hud. Algeekstrakter beskytter huden mot skadelige avfallsstoffer og gjenoppretter fukt. Forbedret med en utfyllende formel som tilfører tørst hud den optimale dosen fukt.

Deep Sea Water-ekstrakter som sørger for en fantastisk fuktgivende effekt. Produktet hjelper også med å redusere en kjedelig og ujevn hudtone. Den tynne, lette konsistensen absorberes øyeblikkelig av huden og øker fuktigheten dramatisk, spesielt i områdene der huden trenger det mest. Huden etterlates fuktet og skinnende.

hyarulon

Hyaluron – Fuktgivende

Benyttes i forbindelse med:

 • Tørr hud

Hydra-Soothing Moisturizing (hyaluronsyre) Bio Cellulose / silkemaske tilfører huden fuktgivende, pleiende og beskyttende ekstrakter. Hyaluronsyren kan forbedre rynker og uttørket hud; den holder på vannet i huden for å bevare kollagenets fuktighet og tilfører samtidig huden en ungdommelig look.

q10

Q10 & Kaviar – Anti-Aging

Benyttes i forbindelse med:

 • Redusering av fine linjer og rynker
 • Mer elastisitet

Q-10 & Caviar Nourishing Mask er designet til å frembringe din huds naturlige skjønnhet for å bevare dens elastisitet og gjenopprette dens strålende glød. Koenzymet Q10, også kjent som ubikinon, er en essensiell komponent for cellene våre, som fremmer energiproduksjonen. Koenzymet Q10 blir mindre aktivt med alderen, men med denne omfattende og ytterst effektive anti-aging-masken blir hudens livsbalanse ikke bare gjenopprettet – den hjelper også med å redusere tydelige tegn på aldring. For en sunnere, yngre hud nå og i fremtiden – du har slett ikke råd til å la være!

collagen

Kollagen – Anti-Aging

Benyttes i forbindelse med:

 • Redusering av fine linjer og rynker
 • Tørr hud

Ta denne luksuriøse Collagen Bio Cellulose / silkemasken på, og tilfør huden konsentrerte fuktgivende egenskaper. Collagen Bio Cellulose / silkemaske oppfrisker og minimerer forekomsten av trøtt hud, samt hjelper med å redusere fine linjer og rynker for en feilfri og jevn hudtone. Det rike innholdet av aktive ingredienser fukter øyeblikkelig tørr, kjedelig hud og har samtidig en anti-aging-effekt. Huden får nytt liv og føles myk og glatt.

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER