BEAUTY ANGEL C28 «RELAX»

28 Beauty Angel lysrør, ergonomisk benk og den nyeste Beauty Angel-teknikken i et skreddersydd apparat.

Beauty Angel C28 «RELAX»

Beauty Angel-lys stimulerer bindevevet og øker kollagen-, elastin- og hyaluronproduksjonen. Det er en naturlig og effektiv måte å få en vakker hud på.

Mange faktorer, f.eks. været, utfordrer huden din daglig. Beauty Angel-lyset gir deg en myk, fuktig og vakker hud hele året rundt. Vi vet at kroppens energi og humør påvirkes av lys. Beauty Angel-lys er et energigivende og positivt lys som etterlater deg oppløftet også i den mørke tiden. Beauty Angel-lyset gir samtidig en behagelig varme i hele kroppen.

Med Beauty Angel oppnår du resultater med en gang. Etter få behandlinger kan du kjenne og se effekten.

Beauty Angel C28 «RELAX» er Beauty Angel-lys til hele kroppen.

Innehaver Winnie behandler med Beauty Angel C28 «RELAX»

«Jeg fikk min første Beauty Angel C-28 «RELAX» for ca. 5 år siden. Det var en stor suksess, og kundene mine var så glade for behandlingen at jeg ett år senere fikk min andre Beauty Angel.

Denne gangen valgte jeg Beauty Angel CHP «CHAIR», som arbeider med ansikt, overkropp og hender. Nå har jeg fått min tredje Beauty Angel, og her har jeg valgt den nye Beauty Angel ELT-2 «INTENSIVE». Den er så fleksibel å bruke i behandlingsrommet mitt sammen med mine øvrige behandlinger og gir fantastiske resultater på spesifikke områder. Alle ansiktsbehandlingene mine avsluttes med 15 minutters Beauty Angel-lys. Nå kan jeg skreddersy alle former for Beauty Angel-behandlinger etter mine kunders behov og ønsker.

De fleste kundene mine får Beauty Angel-lys etter en avsluttet behandling. Dette gjør at jeg til sammen har ca. 25-35 kunder i mine Beauty Angel pr. dag, og de er dermed en vesentlig ekstra inntektskilde for forretningen min.»

Winnie Brandt Larsen

Innehaver , Dermal Care

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER