BEAUTY ANGEL ELT2 og ELT3 «INTENSIVE-2» og «INTENSIVE-3»

Verdensnyhet: Det nye ELT-lyset byr på enda mer fantastiske resultater

Beauty Angel ELT «INTENSIVE»

Hudforyngelse ved bruk av lys er mer effektivt hvis flere spektre benyttes samtidig. Beauty Angel ELT «INTENSIVE» bruker derfor forskjellige effektive spennvidder fra 570 til omkring 850 nm samtidig.

Istället för att bryta ner celler eller vävnad aktiveras och stimuleras dessa.

I stedet for å nedbryte celler eller vev, blir de aktivert og stimulert.

Hvert enkelt spektrums spennvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag slik at de biopositive effektene utfyller hverandre. Nær-infrarødt lys trenger enda dypere ned i huden enn synlig lys og aktiverer her essensielle gjendannelses- og reparasjonsprosesser.

Brukere av Beauty Angel-lyset forteller samtidig om en avslappende og humørskapende behandling – de føler seg ganske enkelt bedre tilpass etter å ha fått lys.

Huden fungerer som et prisme: Blått lys filtreres fra øverst i huden, deretter det grønne – bare det røde og nær-infrarøde lyset i bølgelengdene mellom ca. 600 og 800 nm er i stand til å trenge helt ned i dermis. Samtidig sprer disse bølgelengdene seg også mest.

Innehaver Tanja Detlefsen behandler med Beauty Angel ELT2 «INTENSIVE»

«Beauty Angel-lyset er et helt fantastisk produkt til klinikken min. Beauty Angel er det første jeg har tatt inn i klinikken uten å ha prøvd det selv først. Jeg hadde hørt så mye bra fra kollegene mine, derfor tok jeg spranget. Jeg følte at jeg manglet det «lille ekstra», og det har jeg virkelig fått nå.

Jeg har ikke opplevd andre former for behandlinger der det har kommet så flotte resultater på så kort tid. Etter få behandlinger ser jeg vesentlige forbedringer hos stamkundene mine. Etter behandlinger kan jeg gi kundene mine 15 min Beauty Angel-lys, det gir en perfekt avslutning. Samtidig avlaster det meg, så jeg kan få ordnet diverse ting imens. Lyset koster veldig lite i drift, men har en høy verdi for kunden. Jeg har med min Beauty Angel økt inntjeningen min markant.

Alle behandlingene mine kan avsluttes med Beauty Angel-lys, og kundene mine får enda mer ut av de gode produktene jeg arbeider med, fordi lyset hjelper dem dypere ned i underhuden.»

Tanja Detlefsen

Innehaver , Tanja D Skønhedspleje

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER