BEAUTY ANGEL CVT42 «FITNESS»

Beauty Angel-lys kan suppleres med patentert vibrasjonstrening: Effektiv anti-aging for hele kroppen.

Beauty Angel CVT42 «FITNESS»

BEAUTY ANGEL CVT 42 er et multitalent til f.eks. skjønnhetssalonger og treningssentre. Kombinasjonen av «photo rejuvenation» og den patenterte Vibra Shape har mange virkninger som gir en vakrere hud, et mer

ungdommelig utseende og fitness til hele kroppen. Kroppens egen kollagen- og elastinproduksjon stimuleres av 42 effektive Beauty Angel-lamper. Rynker reduseres, huden blir synlig fastere og hudens generelle tilstand forbedres.

Takket være Vibra Shape leverer BEAUTY ANGEL CVT 42 ikke bare innovativ lysterapi, men har også en helsefremmende treningseffekt. En vibrasjonsplate som er integrert i ståfeltet, gjør alt dette mulig. Den patenterte vibrasjonsfunksjonen simulerer et menneskes gange; det gir, i motsetning til andre treningsapparater, en 100 % fysiologisk treningsmetode. Alle musklene fra beina og opp til mage og rygg blir trent. Samtidig stimuleres kaloriforbrenningen, og en oppstramming av bindevevet gir en effektiv forebygging av cellulitt.

Uansett alder oppnår man med de individuelle Vibra Shape-programmene raskt det ønskede resultatet. Dessuten: Kombinasjonen av trening og kollagenoppbygging er svært anbefalingsverdig til beskyttelse av leddene, også for sportsfolk. Takket være iPod- og MP3-dock-in kan man bevare motivasjonen under treningen ved å nyte sin egen musikk.

Den effektive ventilasjonen garanterer de beste treningsbetingelsene, selv midt på sommeren.

Innehaver Mellannie Bello Olsen behandler med Beauty Angel CVT42 «FITNESS»

«Jeg fikk først en Beauty Angel C28 «RELAX» til hele kroppen, som ble en så stor suksess at jeg etter 6 måneder også kjøpte en Beauty Angel CVT42 «FITNESS».

Kundene mine er veldig glade for dem, og jeg bruker dem hver dag i behandlingene mine. Beauty Angel behandlingene har blitt en viktig del av forretningen min. Beauty Angel Danmark er en glimrende virksomhet å jobbe sammen med, og jeg har stor glede av markedsføringshjelpen deres.»

Mellannie Bello Olsen

Innehaver, Beauty Angel klinik Næstved

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER