BEAUTY ANGEL CHP PLUS «CHAIR»

BEAUTY ANGEL CHP «CHAIR» med hele 6 lyskilder, som er spesielt effektiv for foryngelse og fornyelse av huden. For en strålende og stram ansiktshud samt hals, bryst og hender.

Beauty Angel CHP PLUS «CHAIR»

Beauty Angel-lys stimulerer bindevevet og øker kollagen-, elastin- og hyaluronproduksjonen. Det er en naturlig og effektiv måte å få en vakker hud på.

Mange faktorer, f.eks. været, utfordrer huden din daglig. Beauty Angel-lyset gir deg en myk, fuktig og vakker hud hele året rundt. Beauty Angel-lyset arbeider i alle hudlag, også de dypeste, og nettopp derfor sørger lyset for at nøkkelfunksjonene for en frisk og sunn hud er til stede.

Celleaktiviteten faller med alderen, noe som fører til mindre fukt, reduksjon av elastisitet og ikke minst til dannelsen av rynker.

Beauty Angel CHP «CHAIR» er mer effektiv enn andre lysbehandlinger fordi flere lysspektre benyttes samtidig. Den benytter forskjellige effektive spennvidder fra 570 til omkring 850 nm samtidig, så i stedet for å nedbryte celler eller vev, blir de aktivert og stimulert. Denne Beauty Angel gir en strålende stram ansiktshud samt hals, bryst og hender.

Innehaver Rikke Møller behandler med Beauty Angel CHP «CHAIR»

«Jeg fikk først Beauty Angel CVT42 «FITNESS»-modellen, og etter to år fikk jeg også en Beauty Angel CHP «CHAIR», som er til ansikt og overkropp.

Jeg er utrolig glad i mine Beauty Angel, som jeg bruker hver dag, bl.a. etter elektro-kosmetikk, epilering og fruktsyrepensling. Helingen etter disse behandlingene blir mye bedre når kunden avslutter med Beauty Angel-lys. Kundene kan også både se og kjenne at de ikke blir like rødlige rett etter behandlingene samt dagene etter.

Jeg bruker også Beauty Angel-lyset etter dybderensninger og Dermatude. Mange av kundene mine forteller også at de blir oppkvikket og i godt humør av lyset. Jeg ble selv helt overbevist om Beauty Angel-lysets effekt da jeg prøvde det på min egen hud og så resultatet.»

Rikke Møller

Innehaver, Bodyguide

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER