Beauty Angel Lys

Ny interessant oppdagelse

Beauty Angel Lys – ny interessant oppdagelse

Det er spennende nytt fra Beauty Angel. Ny test viser utrolige resultater med Beauty Angel ELT «Intensive», nå også i forbindelse med eksem i hodebunnen.

Testpersonen hadde i 10 år hatt problemet og prøvd diverse løsninger.

Bildet er tatt før behandlingen og etter 3 behandlinger.

I øyeblikket tester vi også personer i forbindelse med hårtap/hårvekst og lysbehandlinger, og alt tyder på at kombinasjon av forskjellige lysspektre samtidig kan ha veldig positiv effekt på dette. Mer informasjon i løpet av 2016.

Beauty Angel ELT

Den nye Beauty Angel ELT er utviklet spesielt til å imøtekomme behovene hos skjønnhetsklinikker. Beauty Angel lysterapi er ideell i kombinasjon med andre behandlinger og er den perfekte måte å avslutte en hudpleiebehandling på.

Den nye unike biostimulerende Beauty Angel ELT lysteknologi oppfyller ønsket om en ekstra mild, men ytterst effektiv skjønnhetsbehandling.

Lys i tre forskjellige aktive spektre (oransje 590 nm, rød 670 nm og NIR – nær-infrarød 820 nm) virker enda bedre i dybden av huden. Andre etablerte systemer, som LED-lys, arbeider ved enkelte lysspektre av gangen. Omfattende undersøkelser utført av et hudfysiologisk institutt samt et forskningsprosjekt fra University of Ulm, bekrefter den fremragende effektiviteten til den nye Beauty Angel ELT lysteknologien som arbeider med samtidig bruk av de tre lysspektrene.

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER

En oppsummering av Beauty Angel lys og hvorfor det virker annerledes sammenlignet med andre former for lysbehandling.

Beauty Angel-konseptet er ikke bare til ansiktet. Det dekker store områder og/eller hele kroppen på en gang.

Først og fremst har Beauty Angel en høy effekt målt i w1att, noe som gjør at de avgir mye mer lys ved spesifikke bølgelengder enn f.eks. LED-pærer.

Det betyr at du med Beauty Angel «Relax» (til hele kroppen) ved samme bølgelengde kan oppnå alle de velkjente fordelene, helt fra foryngelse av huden til forbedring av akne, strekkmerker, arr m.m.

Med den nye Beauty Angel ELT «Intensive» (til større fokusområder) arbeider du med varierende bølgelengder samtidig. Dette unike systemet øker effekten i en slik grad at du oppnår øyeblikkelige resultater. Perfekt kombinert med en ansiktsbehandling eller maskebehandling.