Intervju med Alexander Wunch

Intervju med Alexander Wunch om Beauty Angel Lys ELT «INTENSIVE»

Intervju med Alexander Wunch om Beauty Angel Lys ELT «INTENSIVE»

Alexander Wunsch er lege og lysterapeut. Etter å ha studert medisin, spesialiserte han seg i forskning og utvikling av naturlige behandlinger med biofysisk basis. I dag fokuserer han på lys med terapeutisk og kosmetisk formål.

Fra 2006 til 2009 var han president for International Light Association (ILA), en forening for lysterapeuter og farget-lys-terapeuter med base i Norge.

Han er medlem av det tyske lysselskapet [Lichttechnischen Gesellschaft (LiTG)] samt foredragsholder innenfor området «Lys og Helse» ved den internasjonale masterutdannelsen «Architectural Lighting Design» ved universitetet i Wismar. Hans vitenskapelige ekspertise brukes jevnlig i pressen.

 

Hva nøyaktig innebærer det nye Beauty Angel-lyset ELT «INTENSIVE», og hva kan man oppnå med det?
Beauty Angel benytter forskjellige spektrumskomponenter for å fremme gjendannelsesprosessen samt blodsirkulasjonen i huden. Lyset virker i alle hudens lag, det vil si også i de dypeste lagene, og forbedrer her stoffskifteprosessene. Det har en effekt på oksygentilførselen samt vann- og energibalansen.

Disse er nøkkelfunksjoner for en hud som ser frisk og sunn ut og også for vedvarende gjendannelse og hudforyngelse.

Mens kosmetiske produkter er med til å pleie huden utvendig, stimuleres den innvendig av lyset. Spesielt viktig for et ungdommelig ytre samt optimal hudfunksjon er fibroblaster, som finnes i dermis. Disse cellene sørger for tilførselen av kollagen, elastin og hyalyron til huden og gir på den måten ungdommelig hud fastheten sin.

Cellenes stoffskifte går saktere med alderen, noe som resulterer i mangel på fukt, reduksjon av elastisitet og i siste ende dannelsen av rynker.

 

Hvilke bølgelengder brukes i gjendannelsen av huden?
Hudforyngelse ved bruk av lys er mer effektivt hvis flere spektre benyttes samtidig. Den såkalte «Energizing Light Technology» bruker derfor forskjellige effektive spennvidder fra 570 til omkring 850 nm.

Hvert enkelt spektrums spennvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag slik at de biopositive effektene utfyller hverandre. Nær-infrarødt lys trenger enda dypere ned i huden enn synlig lys og aktiverer her essensielle gjendannelses- og reparasjonsprosesser.

 

I hvilken grad er utviklingen av de nye maskinene støttet av vitenskapelige undersøkelser?
Det finnes hundrevis av vitenskapelige undersøkelser i dag som beskriver effekten av langbølget lys. Bakgrunnen for å utvikle en seriøs maskin, er naturligvis undersøkelser av det vitenskapelige grunnlaget for dette.

Effektene av langbølget lys har blitt intensivt undersøkt gjennom flere årtier, noe som betyr at vi i dag har et godt kjennskap til effekten av bølgelengder og spennvidder. Vi kan observere en lang rekke mekanismer på et cellulært og fotobiomolekylært nivå.

Dessuten finnes det tallrike kliniske studier som gir informasjon om sammenlignbarheten og effektiviteten av langbølget lys.

 

Hvorfor er Beauty Angel annerledes enn andre lysbehandlinger?
I stedet for å påføre utvalgte bølgelengder, så bruker Beauty Angel et spredt effektivt spektrum. Den homogene spektrumsfordelingen som strekker seg over forskjellige effektive spennvidder, har samme intensitet som det naturlige lysspekteret. Verken vev eller celler ødelegges; i stedet blir de forsiktig aktivert og stimulert. Fordi påføringen er svært mild og helt ufarlig, kan lyset også påføres over store områder. Det dannes ingen varme, og det er ingen uønskede bivirkninger.

I kontrast til dette har det gylne lyset, i tillegg til det kosmetiske aspektet, en lang rekke biopositive effekter på hele kroppen. Brukere melder ikke bare om avslapning, men også om en positiv innvirkning på humøret. De har det rett og slett bedre etter bruk av lyset.

 

Er det mulig å droppe de klassiske formene for kosmetisk behandling helt med bruken av Beauty Angel?
Nei, ikke helt. Det er naturligvis mulig utelukkende å bruke lyset. Det mest effektive er imidlertid kombinasjonen av kosmetisk behandling og lys.

Kosmetiske produkter tilfører huden en lang rekke verdifulle substanser. Imidlertid kan effekten av disse oftest bare ses på de ytre hudlagene og blir ikke optimalt absorbert.

Lyset stimulerer hudens stoffskifte og øker hermed den absorberende egenskapen. Hudpleieprodukter kan derfor bringe effektene sine dypt ned i huden, der de er spesielt effektive.

Den kliniske resultatet

Få tilsendt en gratis informasjonspakke

Klikk på nedenstående lenke, og fyll ut feltene. Så sender vi en gratis og uforpliktende informasjonspakke.

ba-kasse

KLIKK HER